Gisteren een zeer drukke dag op het werk (braderie in de Veldstraat, en dus eigenlijk officieus pre-solden), dus moe thuis gekomen. Daarna nog een lekker etentje bij Wouter thuis. Een verlaat verjaardagsfeestje voor Roeland (30 mei) en Wouter (13 juni).

Zondagmorgen lukte het dus niet echt goed om op te staan, het was dus al bijna middag toen we naar Hertsberge vertrokken. Daar aangekomen bleek ik dan nog niet echt wakker genoeg om te werken, dus heb ik dan maar een uurtje geslapen (in de auto, het gras was een beetje te nat vandaag) terwijl Wouter het leem verder van de muren haalde in de andere helft van de living. Uiteindelijk dan toch in gang geschoten en de tweede helft van de living verder schoongemaakt en de muren afgeborsteld met een staalborstel op de boormachine. Ondertussen waren Wouters ouders ook nog eens langsgekomen om te kijken wat we al allemaal gedaan hadden, en even later waren ook Wouters nonkel, tante en Kristof, Karel en Floris van de partij. Het timmermansoog zag dat het goed was en had nog veel tips voor ons in petto.

Wouters papa hielp ook nog de remorque lossen (de ramen die we dinsdag haalden lagen er nog steeds op omdat ik ze niet kon tillen) en opnieuw laden met zakken puin en hout. Tot slot hebben we zelfs de living helemaal geschuurd met bruine zeep, zodat we nu eindelijk de kleuren van onze drie verschillende vloeren in de living konden zien.

De avond werd afgesloten met een pizza (toch geen zin meer om te koken om 20u30…) en we zijn weer helemaal klaar voor een nieuwe werkweek…

Advertenties